مراسم تکریم و معارفه مسئول حراست مجتمع

در روز شنبه مورخ ۹۶/۰۳/۱۳ مراسم تکریم  و معارفه مسئول حراست مجتمع با حضور آقای دکتر اشرفی ریاست محترم مجتمع  و آقای علیزاده مدیریت مجتمع و جناب آقای طاهری مدیر محترم حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آقایان هاشمی ونادری  مسئولین قبلی و فعلی حراست مجتمع و کلیه مسئولین بخش ها و واحدها در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار شد ...

بازدید دکتر کرمانچی از کلینیک ویژه مجتمع

صبح امروز (سه شنبه ۹۶/۰۳/۰۲ ) جناب آقای دکتر کرمانچی رئیس کلینیک های ویژه وزارت بهداشت  با همراهی جناب آقای دکتر یوسفی، معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه و جناب آقای دکتر اطمینانی قائم مقام معاون درمان از کلینیک ویژه مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی بازدید بعمل آوردند.

جلسه ریاست مجتمع با سوپروایزرین و سرپرستاران

امروز (دوشنبه ۹۵/۰۱/۱۴) جلسه ریاست محترم مجتمع با سوپروایزرین و سرپرستاران در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار شد.

هدیه روز زن

به مناسبت میلاد سراسر نور حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن ، از طرف مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی به تمامی بانوان شاغل در این مجتمع کارت هدیه تعلق گرفت که این عزیزان می توانندبا مراجعه به روابط عمومی مجتمع در ساعات اداری هدیه خود را دریافت نمایند.

جلسه هماهنگی سرپرستاران و سوپروایزرین

امروز (پنج شنبه ۹۵/۱۲/۲۶) جلسه ای با حضور ریاست محترم مجتمع ، مدیر پرستاری وسرپرستاران و سوپروایزرین مجتمع در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار شد . در این جلسه ضمن تشکر از زحمات سرپرستاران و سوپروایزرین در سال ۱۳۹۵ ، هماهنگی های لازم جهت برنامه های ستاد نوروزی مجتمع وهمچنین آمادگی برای امور مربوط به اعتبار بخشی بعمل آمد.

مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره فرهنگی ورزشی

امروز (پنج شنبه ۹۵/۱۲/۲۶) طی مراسمی که در سالن جلسات ساختمان اداری و با حضور ریاست ومدیریت مجتمع و جمعی از همکاران برگزار شد از یرگزیدگان جشنواره فرهنگی، ورزشی مجتمع تخصصص و فوق تخصصی فارابی تجلیل و قدر دانی بعمل آمد.

مراسم معارفه

در روز چهارشنبه ۹۵/۱۲/۱۸ مراسم معارفه جناب آقای علیرضا زمانی به عنوان مسئول امور  عمومی ، امین اموال و امور قراردادهای مجتمع تخصصی وفوق تخصصی فارابی با حضور ریاست ، مدیریت وجمعی از مسئولین مجتمع در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار شد.
ضمن تشکر از زحمات سرکار خانم رجائی و جناب آقای مستأجران آرزوی موفقیت برای جناب آقای زمانی در انجام مسئولیتهای محوله را داریم.

جلسه هیئت مدیره انجمن خیریه فارابی

جلسه هیئت مدیره انجمن خیریه فارابی امروز (سه شنبه ۹۵/۱۲/۱۷) با حضور ریاست محترم مجتمع (رئیس هیئت مدیره) و اعضاء محترم در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار شد.

در این جلسه مواردمختلفی مورد بحث قرار گرفت و با تصویب مصوباتی از جمله توزیع سبد کالای نوروزی مددجویان (روز ، نحوه توزیع، ومحتویات سبد کالا) به پایان رسید.

مراسم یک سالگی بخش همودیالیز

مراسم یک سالگی بخش همودیالیز مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی امروز (سه شنبه ۹۵/۱۲/۱۷) در بخش همودیالیز برگزار شد .

مراسم یک سالگی بخش همودیالیز

صفحه‌ها