صدور رفاهی کارت ویژه پرسنل

درجلسه امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که چهارشنبه پنجم دی ماه ۹۷ در سالن  اجتماعات تالار سبز در خصوص صادر شدن کارت رفاهی ویژه  پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، به مزایای استفاده از این کارت‌ها پرداخته شد. آقای ترابی مدیر امور رفاهی دانشگاه ابراز امیدواری کرد که با ثبت نام و صدور این کارت‌ها پرسنل راحت‌تر می‌توانند از خدمات رفاهی دانشگاه بهره‌مند شوند. در ادامه خانم کیانی در خصوص مزایای صدور این کارت‌ها سخن گفت. وی گفت در راستای دولت الکترونیک و در مسیر افزایش رفاه پرسنل خدوم دانشگاه، صدور این کارت‌ها در نظر گرفته شده است و از مزایای این کارت می‌توان به حذف معرفی‌نامه برای تمامی خدمات رفاهی دانشگاه از جمله(کارت استخر، معرفی‌نامه‌های فروشگاه‌ها، مراکز تفریحی، فرهنگی، رستوران‌ها، مهمانسراها طرف قرارداد.و... نام برد. همچنین این کارت‌ها  به خدمات شتابی بانکی نیز متصل هستند و ثبت نام کنندگان می‌توانند ضمن خدمات رفاهی، تفریحی، فرهنگی از خدمات بانکی نیز استفاده کنند. مهلت ثبت نام کارت رفاه تنها از دهم دی ماه تا ۲۵ دی ماه می‌باشد و قابل تمدید نیست درضمن کارکنان (رسمی، پیمانی و قراردادی) امکان ثبت نام دارند و بازنشستگان در مرحله بعدی ثبت نام خواهند شد.  سپس  مدیر آژانس گردشگری بعثت در خصوص امکانات این شرکت سخن گفت وی گفت این شرکت گردشگری در خصوص، تورها، ویزا، هتل، بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس, ... می‌توانند به کارکنان دانشگاه خدمت رسانی کند.  وی ادامه داد تفاوت این شرکت با دیگر شرکت‌های گردشگری این است که این شرکت طبق قراردادهایی که با شرکت‌های گردشگری منعقد می‌کند برای پرسنل دانشگاه نیز خدمات را در نظر می‌گیرد و امکان استفاده بصورت اقساطی نیز وجود دارد. در ادامه جلسه،  در خصوص گواهینامه موتور سیکلت توصیحاتی داده شد. برای دریافت گواهینامه موتورسیکلت  ۳ جلسه تئوری  و جلسه عملی در شهر دولت آباد برگزار میشود  و با احتساب تخفیف برای پرسنل دانشگاه تنها  ۱۵۰ هزار تومان هزینه در نظر گرفته شده است و مهم‌تر اینکه این جلسات تئوری در دانشگاه برگزار می‌شود و خانواده کارکنان  و دانشجویان عزیز نیز می‌توانند از این طریق گواهینامه موتور سیکلت دریافت کنند. مهلت ثبت نام برای گواهینامه  تا ۱۵ دی ماه می‌باشد.
شایان ذکر است از هشتم آبان ماه لینک ثبت نام برای صدور کارت رفاه بر روی سایت http://refahi.mui.ac.ir بارگذاری شده و پرسنل محترم می‌توانند ثبت نام کنند. ثبت نام توسط خود افراد انجام می شود و در صورت عدم ثبت نام ، فرد دیگر امکان استفاده از خدمات دانشگاه را نخواهد داشت.‍