بیست و چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و طبق تقویم ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، بیست و چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان برگزار می گردد.

رشته های ورزشی

خانمها       والیبال ، تنیس روی میز(انفرادی) ، بدمینتون انفرادی ، آمادگی جسمانی و شنا (در سه رده سنی)

آقایان   :     والیبال ، فوتبال ، بسکتبال، تنیس روی میز(تیمی و انفرادی) ، بدنسازی (در ۵ وزن)، شنا (در ۴ رده سنی)، بدمینتون

*تعداد نفرات مسابقات تیمی :

والیبال و فوتبال و بسکتبال ۱۰ نفر بازیکن یک نفر به عنوان مربی یا سرپرست، تنیس روی میز تیمی ۴ نفر بازیکن

تعداد نفرات رشته های انفرادی آزاد می باشد. هر نفر حق حضور در دو رشته ورزشی را دارد.

*واحدهای متقاضی می بایستی فرم ضمیمه را کامل و با تایید و مهر مسئول واحد و کارگزینی خدمت به مدیریت تربیت بدنی تحویل نمایند.

همکاران محترم می توانند جهت دریافت اطلاعات  بیشتر با جناب آقای عابدینی مسئول ورزش مجتمع تماس حاصل نمایند

(داخلی : ۳۶۴ ، همراه : ۰۹۱۳۱۹۴۷۵۳۰)